Ouderportaal

Groep 7

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Adventure city Op donderdag 7 maart zijn we samen met groep 5 naar Adventure city geweest. De kinderen hebben d ... Lees meer »
Kinderboerderij Vandaag zijn we op bezoek geweest bij kinderboerderij de wilgenhof voor een les over de zee en s ... Lees meer »
Sinterklaas activiteiten In deze periode besteden we natuurlijk extra aandacht aan het grote Sinterklaasfeest! Het komt v ... Lees meer »
Van Gogh museum Vorige week dinsdag zijn we met groep 6 en 7 op bezoek geweest bij het van Gogh museum in Amster ... Lees meer »
Kinderboekenweek afsluiting Vorige week stond helemaal in het teken van de Kinderboekenweek met als thema vriendschap. Er zi ... Lees meer »
Les over pesten Bij het lezen van een krantenbericht over pestgedrag hebben we in twee groepen de verschillende ... Lees meer »
Sociale vaardigheden Elk jaar vullen de leerkrachten en leerlingen de SCOL vragenlijst in: een lijst met vragen die g ... Lees meer »
Samenwerken Door samen te werken leer je meer! Of zoals ik zeg: wie kan uitleggen is de slimste! Op deze fot ... Lees meer »
Sociale vaardigheden Tijdens de sociale vaardigheidslessen leren de kinderen op een goede manier met elkaar omgaan. D ... Lees meer »
 
Categorieën:
Auteurs:
  • Amy Hoekstra
  • Sanne Boogaard
  • Lisette van Sambeek
Zoeken:
Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work