Ouderportaal

Groep 4Groep 4

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Happy New Year Voor iedereen de beste wensen voor 2020!Veel liefde, geluk, gezondheid, gekheid en vooral een le ... Lees meer »
De allerlaatste foto’s van 2019! Echt de laatste foto’s Lees meer »
De laatste foto’s van 2019! De laatste foto’s van 2019! Lees meer »
Pyjama dag in groep 4 Regen, hagel en kou! Maar goed dat groep 4 vandaag in pyjama als behaalde beloning naar school m ... Lees meer »
Foto’s!!! Hierbij wat foto’s Lees meer »
Wat zijn we toch lekker creatief! Mag ik u even voorstellen. Hala hield een heuse boekbespreking in groep 4. Echt goed gedaan, Hal ... Lees meer »
Wat hebben we al veel geleerd in groep 4! Het alfabet, de lidwoorden, de zelfstandig naamwoorden en ga zo maar door! We leren echt veel op ... Lees meer »
Dagje strand We zijn naar het strand geweest met groep 3-8! Lees meer »
Naar de bieb Vandaag is groep 4 op bezoek geweest in de bibliotheek! Gelukkig wisten al veel kinderen alle in ... Lees meer »
We zijn goed bezig in groep 4! Eindelijk is het juf Petra gelukt een bericht te sturen! Aan de hand van de volgende foto’s een ... Lees meer »
Heerlijk als het Pasen is! Wat hebben we weer een fijne Pasen gehad op school! We hebben eieren gezocht en verstopt. Lees meer »
Les van meester Wolf Wat boffen wij toch op de Imeldaschool. Wij krijgen echt kunstlessen van onze eigen kunstenaar, ... Lees meer »
Rekendag in groep 4 Groep 4 heeft meegedaan aan de grote rekendag! Lees meer »
De brandweer op bezoek in groep 4 De brandweer is op bezoek geweest in groep 4! Iedereen mocht vragen stellen. Lees meer »
Samenwerken In groep 4 werken wij vooral erg graag samen. De juffen van groep 4, Juf Janneke en juf Petra en ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste   
Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work