Ouderportaal

Groep 3

 Groep 3

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
stranddag Gisteren hebben we een heerlijke dag op het strand gehad. We hebben de kinderen zien genieten. E ... Lees meer »
Huiswerkmap Lees meer »
Start Nationale voorleesdagen Gisteren begonnen de Nationale voorleesdagen en om dat te vieren mochten alle kinderen in hun py ... Lees meer »
Schaakles Deze week hebben de kinderen 2 keer een schaakles gekregen. Hierin hebben ze de beginselen van h ... Lees meer »
De brandweer op bezoek. Ons nieuwe thema van taal gaat over de brandweer. Vandaag kwam er een brandweervrouw in groep 4 ... Lees meer »
Nieuwe leesmethode Dit schooljaar zijn we gestart met een nieuwe leesmethode, genaamd Lijn 3. Hieronder wat informa ... Lees meer »
Judoles met de juf erbij Vandaag deed de juf mee met de judoles van groep 3. We hebben geleerd hoe we ons los kunnen make ... Lees meer »
Koningsontbijt Vandaag hebben wij genoten van het koningsontbijt! Dank u wel koning Willem Alexander! Lees meer »
Woordenschat Om de woordenschat van onze leerlingen te vergroten, bieden wij meerdere keren per week een nieu ... Lees meer »
De grote rekendag Op 28 maart jl. deden we met de hele school mee met de grote rekendag. Het Thema was: De school ... Lees meer »
Buitenles Vanmiddag hebben we voor het eerst een buiten-doe les gedaan op het binnenplein. Hier kregen de ... Lees meer »
Kuikentjes in klas Vandaag heeft de moeder van Ecrin twee kuikentjes meegenomen naar school. Lees meer »
Op juffendag naar de ontdekhoek Op dinsdag 27 maart hebben we in groep 3 juffendag gevierd. In de ochtend zijn we naar de ontdek ... Lees meer »
Carnaval! Op vrijdag 9 februari hebben wij met de hele school carnaval gevierd. Het was één groo ... Lees meer »
voorlezen Vanmiddag hebben de kinderen uit groep 3 voorgelezen aan de kleuters. Dit was een groot succes e ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste   
Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work