Ouderportaal

Groep 8

 Groep 8

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Natuur project De kinderen werken tijdens de les Natuur en Techniek aan eigen gekozen onderwerpen en maken daar ... Lees meer »
Sneeuwballen gevecht & koken De andere helft van de klas heeft vandaag genoten van het winterse weer! Na het sneeuwballen gev ... Lees meer »
Bezoek Melanchthon Wilgenplaslaan De helft van de klas heeft vandaag Melanchthon Wilgenplaslaan bezocht. De kinderen hebben versch ... Lees meer »
Museum Groep 8 heeft een bezoek gebracht aan het museum 40-45 over het bombardement van Rotterdam. We z ... Lees meer »
Dansoptreden Wat hebben de kinderen fantastisch gedanst! Ze hebben hard geoefend en ze hebben met plezier op ... Lees meer »
Knutselen met groep 3 We hebben gezellig met groep 3 geknutseld om de gangen in kerst sfeer te brengen. Het was heel leuk! Lees meer »
Sinterklaas Foto’s deel 2 Lees meer »
Sinterklaas Wat hebben we een leuke dag gehad vandaag! De kinderen hebben prachtige surprises gemaakt! Lees meer »
Helpen met Engels in groep 5 Deze kanjers in Engels hebben in groep 5 geholpen met het schrijven van een brief in het Engels. ... Lees meer »
Tentoonstelling vluchteling kinderen Gisteren is groep 8 naar een tentoonstelling van het Rode Kruis over vluchteling kinderen gewees ... Lees meer »
Gastles technasium Afgelopen week heeft groep 8 een gastles gehad van de technasium afdeling van Lyceum Kralingen. ... Lees meer »
Dans workshop Vandaag heeft groep 8 een dans workshop gehad. De workshop had als thema ‘Reis om de wereld in 8 ... Lees meer »
Vincent van Gogh Groep 8 heeft een gastles gehad over Vincent van Gogh. De kinderen wisten al een hoop over hem, ... Lees meer »
Spelletjes We hebben gezellig met spelletjes uit de kast gespeeld. Het was erg gezellig! Lees meer »
Voorlezen speler Excelsior Vandaag heeft een speler van Excelsior bij ons in de klas voorgelezen. We hebben ook nog wat vra ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste   
Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work