Groep 8Groep 8

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Lezen met groep 3 Wat was het de afgelopen dagen lekker weer! In de klassen liep de temperatuur goed op, dus hebbe ... Lees meer »
Koningsontbijt Op 20 april hebben we met de klas genoten van een heerlijk Koningsontbijt! Lees meer »
De eindcito's zitten erop! Alle kinderen hebben de eindcito gemaakt en dat is wel een reden voor een feestje! De kinderen h ... Lees meer »
Paaslunch De kinderen hebben heerlijk genoten van de gezonde paaslunch die een aantal ouders heeft klaarge ... Lees meer »
Paaseieren zoeken Groep 8 heeft samen met groep 4 paaseieren gezocht. Wij hadden eerst eieren verstopt voor groep ... Lees meer »
Zweeds renspel met groep 5 Tijdens de grote rekendag heeft groep 8 samen met groep 5 een Zweeds renspel gedaan. Over het he ... Lees meer »
De grote rekendag Vandaag was de nationale grote rekendag en ook de Imeldaschool deed mee.De dag begon met een gez ... Lees meer »
Gymles Tijdens de laatste gymles van de gym stagiaire hebben de kinderen slagbal gespeeld. Het was erg ... Lees meer »
Knutselen met groep 7 Groep 8 heeft voor Pasen samen met groep 7 geknutseld. Een onderdeel van het knutselen was ' ... Lees meer »
Groep 5 helpen met rekenen Drie kinderen uit groep 8 hebben geholpen in groep 5 tijdens een rekenles. Ze vonden het erg leuk. Lees meer »
Begrijpend lezen Tijdens de les begrijpend lezen hebben we geoefend met de strategie 'voorspellen'. Aan d ... Lees meer »
Bezoek van de brandweer De brandweer is bij ons op gezoek geweest. Hij heeft ons verteld over hoe brand ontstaat, wat we ... Lees meer »
Spelletjes We hebben heel hard gewerkt en er was nog wat tijd over aan het eind van de dag. We hebben gezel ... Lees meer »
Kerstdiner Op 21 december heeft groep 8 haar laatste kerstdiner op de Imeldaschool gehad. Het was erg gezel ... Lees meer »
Kerststal in de kerk Groep 8 heeft samen met groep 5 een bezoek gebracht aan de Hildegardiskerk. Er stond een kerstst ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste   
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work