Ouderportaal

Groep 1-2 B

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Wij gaan gezond eten en drinken Daar werken we de komende weken over. Zowel in de klas, als op het schoolplein zijn we druk in d ... Lees meer »
Herfst Deze weken werken we in de klas over de herfst. In de klas hebben we een heksenhoek waar heerlij ... Lees meer »
Kinderboekenweek Met de hele school hebben we meegedaan aan de kinderboekenweek. In onze klas was het thema: wij ... Lees meer »
De eerste 3 weken in de klas. We zijn alweer 3 weken op school bezig en we hebben al veel geleerd. Met de letter "i" zijn we b ... Lees meer »
informatieavond Beste ouders en verzorgers,morgenavond is er vanaf 19:00 informatieavond op school. Wij gaan ver ... Lees meer »
Vervoersmiddelen We werken in de klas over verschillende voertuigen. In de gymzaal hebben we met de blokken aller ... Lees meer »
Lettercircuit In de klas oefenen we ook met letters. Deze week was de letter "b" aan de beurt. We hebben met s ... Lees meer »
Bezoek kinderboerderij Afgelopen dinsdag zijn we naar de kinderboerderij geweest. We kregen daar een les over de dieren ... Lees meer »
Paas en lente knutselen Vorige week hebben we met groep geknutseld. De helft van de groep heeft lentetuintjes gemaakt me ... Lees meer »
Grote rekendag Vandaag hebben we op De Imeldaschool meegedaan aan de Grote rekendag. We begonnen op de zolder m ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 4Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  Volgende   Laatste   
Categorieën:
Auteurs:
  • Ingeborg Burghouwt
  • Marije van de Sande
  • Manon Pat
Tags:
  • We zitten alweer 2 weken op school en volgende week gaan we aan het eerste thema van het jaar beginnen: Dit ben ik!
Zoeken:
Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work