Ouderportaal

Groep 1-2 B

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Eten en drinken Op dit moment werken we in de klas met het thema: wij eten fruit en drinken water. Sommige kinde ... Lees meer »
schoolfotograaf Beste ouders, morgen (donderdag 21 maart) komt de schoolfotograaf op school. met vriendelijke gr ... Lees meer »
Modeshow De kleuters hebben hard gewerkt over het thema kleding. Morgen hebben we om half 3 een echte mod ... Lees meer »
Voorleesdagen Afgelopen week zijn de voorleesdagen begonnen. Op woensdag heeft juf Karin in onze klas voorgele ... Lees meer »
Spelen in de sneeuw Vandaag was er voor het eerst van het jaar weer sneeuw gevallen!!! We hebben de slee uit de keld ... Lees meer »
Kerstmusical! Spannend, overmorgen is het zover; de kerstmusical van de kleuters. We zijn druk aan het oefenen ... Lees meer »
Kerstmusical Op donderdag gaan we op de nieuwe zolder onze kerstmusical aan iedereen laten zien. Jullie zijn ... Lees meer »
Kerstknutsel met groep 6 We hebben deze week in de klas hele grote kerstballen geknutseld met groep 6. We gingen eerst de ... Lees meer »
Kerst met spelen en werken In de klas werken we over kerst. We bouwen kerstbomen en de stal van Bethlehem en ook maken we h ... Lees meer »
schoolgeld Beste ouders, vandaag hebben bijna alle kinderen een brief meegekregen over de ouderbijdrage. W ... Lees meer »
 
Pagina 2 van 4Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  Volgende   Laatste   
Categorieën:
Auteurs:
  • Ingeborg Burghouwt
  • Marije van de Sande
  • Manon Pat
Tags:
  • We zitten alweer 2 weken op school en volgende week gaan we aan het eerste thema van het jaar beginnen: Dit ben ik!
Zoeken:
Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | Heutink ICT