Ouderportaal

Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Opening LF-week Maandag 9 april 2018 was de opening van LF-week op de Imeldaschool. Lees meer »
Judoles groep 3 en 4 Tijdens de judoles hebben de leerlingen van groepen 3 en 4 gewerkt aan vertrouwen en samenwerken. Lees meer »
Paasfeest op de Imeldaschool Wat hebben we weer genoten met Pasen. Vooraf is er groepsdoorbroken geknutseld met elkaar, waard ... Lees meer »
De grote rekendag Op woensdag 28 maart hebben we op de Imeldaschool meegedaan met de Grote Rekendag. Lees meer »
Excelsior De week van 4 februari tot en met 11 februari stond bij Excelsior Rotterdam in het teken van de ... Lees meer »
Verlengde leertijd - Kunst Bij de kunstlessen zijn de leerlingen van groep 1 t/m 8 na de kerstvakantie begonnen aan een moo ... Lees meer »
Verlengde leertijd - 21st Century Skills Het thema dat dit blok bij de kleuters wordt behandeld is kleding. Aan de hand van knipopdrachte ... Lees meer »
Excelsior spelers lezen voor Donderdag 1 februari hebben verschillende spelers van Excelsior voorgelezen in alle groepen. De ... Lees meer »
Wijkactiviteit ‘gezond ontbijt’ Donderdag 1 februari hebben kinderen van Imeldaschool (groepen 7 en 8) meegedaan aan een wijkact ... Lees meer »
Carnaval op school! Vrijdag 9 februari as. vieren we met de hele school weer CARNAVAL! Ieder jaar heeft Carnaval een ... Lees meer »
 
Pagina 5 van 6Eerste   Vorige   1  2  3  4  [5]  6  Volgende   Laatste   
Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | Heutink ICT