Ouderportaal

Groep 1-2 B

 Groep 1-2 B

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Sinterklaasknutsel Afgelopen dinsdag hebben we met groep 5 geknutseld. De helft van de groep is naar juf Anne gegaa ... Lees meer »
Appelmoes maken In de klas hebben we eerst de appels goed schoon gemaakt en daarna heeft juf Sharla het klokkenh ... Lees meer »
Thema herfst In de klas werken we nu aan het thema: de blaadjes vallen. We zijn druk bezig met vallende blaad ... Lees meer »
studiedag vrijdag 9 november Beste ouders, Morgen zijn de kinderen vrij, want de meesters en juffen hebben een studiedag. j ... Lees meer »
Activiteiten Kinderboekenweek De afgelopen weken hebben we het in de klas over "Vriendschap" gehad. Dit was het them ... Lees meer »
afsluiting Kinderboekenweek Beste ouders, morgen om half 3 is de afsluiting van de kinderboekenweek. Wij hebben in de klas ... Lees meer »
voorlezen speler Excelsior Gisteren was er een speler van Excelsior die kwam voorlezen in de klas. Hij las het boek voor: M ... Lees meer »
Bezoek aan de PABO Vorige week zijn we met alle kleuters op de PABO geweest. We hebben daar in allemaal verschillen ... Lees meer »
 
Pagina 3 van 5Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  5  Volgende   Laatste   
Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work