Ouderportaal

Groep 1-2 B

 Groep 1-2 B

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Paas en lente knutselen Vorige week hebben we met groep geknutseld. De helft van de groep heeft lentetuintjes gemaakt me ... Lees meer »
Grote rekendag Vandaag hebben we op De Imeldaschool meegedaan aan de Grote rekendag. We begonnen op de zolder m ... Lees meer »
Eten en drinken Op dit moment werken we in de klas met het thema: wij eten fruit en drinken water. Sommige kinde ... Lees meer »
schoolfotograaf Beste ouders, morgen (donderdag 21 maart) komt de schoolfotograaf op school. met vriendelijke gr ... Lees meer »
Modeshow De kleuters hebben hard gewerkt over het thema kleding. Morgen hebben we om half 3 een echte mod ... Lees meer »
Voorleesdagen Afgelopen week zijn de voorleesdagen begonnen. Op woensdag heeft juf Karin in onze klas voorgele ... Lees meer »
Spelen in de sneeuw Vandaag was er voor het eerst van het jaar weer sneeuw gevallen!!! We hebben de slee uit de keld ... Lees meer »
Kerstmusical! Spannend, overmorgen is het zover; de kerstmusical van de kleuters. We zijn druk aan het oefenen ... Lees meer »
 
Pagina 2 van 5Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  5  Volgende   Laatste   
Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work