Ouderportaal

Groep 1-2 B

 Groep 1-2 B

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Voorleesdagen Afgelopen week zijn de voorleesdagen begonnen. Op woensdag heeft juf Karin in onze klas voorgele ... Lees meer »
Spelen in de sneeuw Vandaag was er voor het eerst van het jaar weer sneeuw gevallen!!! We hebben de slee uit de keld ... Lees meer »
Kerstmusical! Spannend, overmorgen is het zover; de kerstmusical van de kleuters. We zijn druk aan het oefenen ... Lees meer »
Kerstmusical Op donderdag gaan we op de nieuwe zolder onze kerstmusical aan iedereen laten zien. Jullie zijn ... Lees meer »
Kerstknutsel met groep 6 We hebben deze week in de klas hele grote kerstballen geknutseld met groep 6. We gingen eerst de ... Lees meer »
Kerst met spelen en werken In de klas werken we over kerst. We bouwen kerstbomen en de stal van Bethlehem en ook maken we h ... Lees meer »
schoolgeld Beste ouders, vandaag hebben bijna alle kinderen een brief meegekregen over de ouderbijdrage. W ... Lees meer »
schoen zetten Op dinsdag 27 november mogen de kinderen hun schoen zetten. Wilt u maandag of dinsdag een schoen ... Lees meer »
 
Pagina 2 van 5Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  5  Volgende   Laatste   
Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work