Ouderportaal

Groep 1-2 AGroep 1-2 A

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Voorwerpen sorteren Lees meer »
Een verkeerswandeling door de wijk Vandaag hebben we met de hele klas en met juf Saray en juf Sharla erbij, een verkeerswandeling g ... Lees meer »
Koningsontbijt in 1/2a Op vrijdag 20 april vierden we op school Koningsdag door met elkaar in de klas te genieten van e ... Lees meer »
Een clinic van het Danskantoor Op vrijdag 20 april kregen we met de hele klas een dansclinic van het Danskantoor! Het was super ... Lees meer »
Kleine beestjes op de Kinderboerderij Op donderdag 5 april mochten wij met de klas een bezoekje aan de kinderboerderij. We zijn met de ... Lees meer »
Een kijkje achter de schermen bij de Albert Heijn Inmiddels werken we in de klas met het thema 'eten en drinken'. Maar waar kun je veel et ... Lees meer »
Zelfbedachte Monsters Tijdens de derde les waar meester Wolf bij kwam kijken, hadden we allemaal met een sponsje vorme ... Lees meer »
De brandweer in de klas! Vanochtend was de échte brandweer bij ons in de klas! Omdat het thema van Carnaval dit jaar ... Lees meer »
Kunstenaar Wolf bij ons in de klas De afgelopen twee vrijdagen was meester Wolf, de kunstenaar, bij ons in de klas. Hij vertelde on ... Lees meer »
Thema kleding: 'Wat heb ik aan?' Na de kerstvakantie zijn we in de klas gestart met het thema kleding: 'wat heb ik aan?' ... Lees meer »
De afspraken in groep 1/2a In de klas hangt het hele schooljaar al een leerlingbord. Lees meer »
Sinterklaastijd in groep 1/2a Sinds 2 weken is Sinterklaas weer in het land en dat is goed te merken in groep 1/2a! Lees meer »
 
Pagina 5 van 5Eerste   Vorige   1  2  3  4  [5]  Volgende   Laatste   
Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work