Ouderportaal

Groep 1-2 B

 Groep 1-2 B

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Vervoersmiddelen We werken in de klas over verschillende voertuigen. In de gymzaal hebben we met de blokken aller ... Lees meer »
Lettercircuit In de klas oefenen we ook met letters. Deze week was de letter "b" aan de beurt. We hebben met s ... Lees meer »
Bezoek kinderboerderij Afgelopen dinsdag zijn we naar de kinderboerderij geweest. We kregen daar een les over de dieren ... Lees meer »
Paas en lente knutselen Vorige week hebben we met groep geknutseld. De helft van de groep heeft lentetuintjes gemaakt me ... Lees meer »
Grote rekendag Vandaag hebben we op De Imeldaschool meegedaan aan de Grote rekendag. We begonnen op de zolder m ... Lees meer »
Eten en drinken Op dit moment werken we in de klas met het thema: wij eten fruit en drinken water. Sommige kinde ... Lees meer »
schoolfotograaf Beste ouders, morgen (donderdag 21 maart) komt de schoolfotograaf op school. met vriendelijke gr ... Lees meer »
Modeshow De kleuters hebben hard gewerkt over het thema kleding. Morgen hebben we om half 3 een echte mod ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 5Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  Volgende   Laatste   
Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work