Ouderportaal

Groep 1-2 AGroep 1-2 A

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Overal letters Letters leren vinden ze in groep 1/2a héél leuk. De letter i, m, v en h hebben we al geleerd. Si ... Lees meer »
Samenwerken In de klas werken de kinderen heel veel samen; samen spelen, samen delen, naar elkaar luisteren, ... Lees meer »
Boswachter Carlos Vandaag hebben we een herfstwandeling gemaakt. We gingen op zoek naar bladeren, kastanjes en wor ... Lees meer »
Knutselen! Vandaag hebben we heerlijk geknutseld; een egel en een boom die zijn bladeren verliest. In de eg ... Lees meer »
Gouden penseel! Lees meer »
Voorzetsels Lees meer »
Voorlezen Kinderboekenweek! Lees meer »
Spelen en werken De kinderen spelen en werken de hele dag door En wat werken ze hard in groep Lees meer »
Opening Kinderboekenweek Woensdag 3 oktober start de kinderboekenweek. Het thema van de kinderboekenweek is 'vriendsc ... Lees meer »
Hulpjes van de dag Elke dag mogen twee kinderen de hulpjes van de juffrouw zijn. Wat mogen de hulpjes eigenlijk doe ... Lees meer »
Voorwerpen sorteren Lees meer »
Een verkeerswandeling door de wijk Vandaag hebben we met de hele klas en met juf Saray en juf Sharla erbij, een verkeerswandeling g ... Lees meer »
Koningsontbijt in 1/2a Op vrijdag 20 april vierden we op school Koningsdag door met elkaar in de klas te genieten van e ... Lees meer »
Een clinic van het Danskantoor Op vrijdag 20 april kregen we met de hele klas een dansclinic van het Danskantoor! Het was super ... Lees meer »
Kleine beestjes op de Kinderboerderij Op donderdag 5 april mochten wij met de klas een bezoekje aan de kinderboerderij. We zijn met de ... Lees meer »
 
Pagina 2 van 3Eerste   Vorige   1  [2]  3  Volgende   Laatste   
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work